Wie zijn wij

Ludis Personal Gym

Eigenaar

Rogier Snijder

Ik ben gepassioneerd door gezondheid en fitness en ik geniet er enorm van om anderen te helpen hun doelen te bereiken en een gezonde levensstijl te behouden. Ik geloof dat fitness niet alleen gaat om het opbouwen van spieren of het verliezen van gewicht, maar ook om het creëren van een gezonde geest en een positieve mindset. Daarom ben ik altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe en uitdagende workout die zowel het lichaam als de geest stimuleren.

Bij Ludis streven we ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waar iedereen welkom is, ongeacht hun fitnessniveau. Als fitnessinstructeur wil ik je graag helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen en het verbeteren van jouw algehele gezondheid en welzijn.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan een fittere en gezondere versie van jezelf!

Ludis favicon

Eigenaar

Erik van Tongeren

Het begeleiden van mensen vind ik fantastisch. Mijn interesse om mensen te begeleiden begon ooit bij een oude man, deze oude man liep met een wandelstok om zo stabiel te blijven. Na een trainingsperiode van ongeveer acht weken, consistent twee keer per week kon hij weer zonder stok wandelen. Zijn kracht en stabiliteit waren enorm verbeterd. Dit vond ik zo geweldig, het inspireerde mij en zo heb ik mij verdiept in het begeleiden van mensen op het gebied van voeding, psychologie, personal training en leefstijl.
Inmiddels heb ik veel mensen mogen begeleiden met revalideren, afvallen, spiermassa opbouw, snelheid verbeteren, hardlopen meer ontspannen en ga zo maar door.
Ieder mens is uniek en bij ieder mens hoort een ander plan. Zowel het gebied van persoonlijkheid, als op het fysieke gebied. Dat maakt mijn werk zo divers en uitdagend.

Zelf ben ik natuurlijk ook sportief, zo doe ik naast het lesgeven twee keer per week aan krachttraining en tennis ik één à twee keer per week. Eén van mijn doelen is het schaatsen van de alternatieve Elfstedentocht. Ik ben overtuigd dat wanneer jij ECHT iets wilt bereiken en het doel duidelijk voor ogen hebt dan is het haalbaar.

Fitness instructeur

Wouter Kil

In mijn vrije tijd sport ik graag en vind ik het leuk om in de tuin te werken. Mijn passie voor het sporten is al vroeg ontstaan door verschillende sporten te beoefenen. Daardoor ben ik uiteindelijk ook in de sport gaan werken. Sinds 2016 ben ik begonnen met het begeleiden van sporters in de fitness. Ik vind het mooi om te zien wat mijn bijdrage kan zijn bij het behalen van verschillende doelen.

Ik heb bij de AALO verschillende opleidingen gevolgd fitnesstrainer, personal trainer en uiteindelijk medical fitness trainer. Dit om mij meer te verdiepen in de medische achtergrond van blessures.

Ludis favicon

Fitness instructeur

Bjarne Ballast

Ik vind het al vanaf jongs af aan leuk om veel te sporten. Ooit ben ik begonnen met atletiek en heb hierin ook een paar wedstrijden gedaan, daarna heb ik 7 jaar lang gevoetbald. Met voetbal ben ik gestopt omdat ik aan het werk ging als vakkenvuller, dit heb ik 4 jaar met plezier gedaan maar hier ben ik ondertussen weer mee gestopt. Doordat ik ben gestopt met voetballen ben ik toen begonnen met fitness, dit vond ik zo leuk dat ik dacht hier wil ik later wat mee gaan doen.

Ondertussen loop ik al een tijdje rond als instructeur in de fitness en ik vind het leuk om mensen te motiveren om hun doelen te halen. Naast dat ik zelf 4 keer in week fitness vind ik het ook leuk om op wintersport te gaan, en in de zomer golfsurfen.

Fitness instructeur

Carolien Boerhof

Bij Ludis geef ik meerdere groepslessen, personal training en kun je me tegenkomen in de fitness zaal. De combinatie van mensen begeleiden in zowel groepsverband als één op één maakt mijn werk erg leuk en afwisselend. Ik help graag bij het behalen van de opgestelde doelen. Samen met de sporter(s) kijken wat er mogelijk is, mensen motiveren en uitdagen waar kan. Ik vind het mooi om te zien als sporters zich verder ontwikkelen, op welk gebied dan ook. Maar het belangrijkste vind ik dat iemand goed in z’n vel zit en tevreden is!

Naast het werken bij Ludis, werk ik ook nog als zorginhoudelijk coördinerend begeleider op een expertisecentrum voor kinderen met een beperking in Groningen. In mijn vrije tijd mag ik ook zelf graag sporten, lezen en wandelen. Dat laatste vind ik heerlijk om vroeg op de dag te doen, daar zet ik graag mijn wekker een uurtje eerder voor! Ik hoop jullie allemaal snel te zien!

Groepslesinstructrice

Wanda Baaiman

Mijn naam is Wanda Baaiman en ik ben vooral in de avonduren bij Ludis aanwezig. De omgang met mensen, het leren van het team en van de sporters is iets wat ik erg leuk vind. De groepslessen die ik verzorg zijn Bootcamp en Cardio/Core op muziek. Lessen waar je zowel individueel bezig bent om mensen te helpen hun grenzen te verleggen, maar ook waar je als groep elkaar kunt motiveren.

Overdag ben ik te vinden op de basisschool in Havelte, waar ik les geef aan met name de groepen 7 en 8.

Daarnaast ben ik getrouwd en heb ik een zoon en een dochter, die beide ook veel sporten en wat veel tijd in het weekend opslokt. De momenten die ik nog overhoud, zijn voor lekker wandelen in de natuur, mountainbiken of in de tuin bezig. En zodra het weer het toelaat pak ik de motor uit de schuur om heerlijk een ritje te maken. Tot snel bij Ludis.

Fitness instructeur

Emma Paternotte

Naast dat ik werkzaam ben bij Ludis, volg ik nog de opleiding voeding en diëtetiek aan de Hanzehogeschool. Tijdens mijn opleiding heb ik mijzelf verdiept in leefstijlcoaching en in de sport- en prestatiepsychologie. De combinatie van voeding en sport is voor mij dan ook erg interessant, gezien voeding de basis is voor het behalen van je fitness/sport doelen.

In het verleden heb ik veel verschillende sporten beoefend, uiteindelijk heb ik mijn passie gevonden in de sportschool. Wat het zo leuk maakt? Mezelf kunnen blijven uitdagen en verbeteren op gebied van kracht, conditie, coördinatie en snelheid. De diversiteit aan mogelijkheden is wat ervoor zorgt dat ik gedisciplineerd en gemotiveerd blijf.

Ik wil je graag begeleiden bij het opstellen en behalen van jouw persoonlijke doelen. Kleine stapjes zorgen voor een groot effect!

Ludis favicon

Yoga docent

Saskia Tukker

Moeder van 3 zonen en woon in Vledder. Ik hou van zeilen met mijn gezin met onze trimaran. Dit doen we op het Ijsselmeer en de waddenzee. Daarnaast ren ik graag door de natuur. Een mindful manier van hardlopen volgens de chirunning techniek. Dit doe ik regelmatig ook tijdens vakanties.

Ik volgde de non-duale coaching en therapie opleiding bij Alexander Zollner. Daar heb ik geleerd om te mediteren. Maar ook de link met psychologie werd gelegd. Daarnaast doe ik met veel plezier spring forest qigong en verschillende meditatie opleidingen bij Froukje Buma en Jeroen Kuyper. Samen met mijn collega ben ik yin yoga en mindfulness lessen gaan geven. Ik volg nog steeds verschillende sportlessen o.a. pilates, stretch and reachles en freestyler.

De laatste jaren heb ik de yoga weer opgepakt. Namelijk een combinatie van hatha en yin yoga. Deze zomer volgde ik bij Esther Scheen de yin yoga teacher opleiding basis en verdiepingscursus.

De yin yoga geeft mij veel soepelheid in mijn lichaam en ook in mijn geest. Daar voel ik mij heel goed bij.

Yoga docent

Manda Bouma

Mijn naam is Manda. Sinds kort woon ik met veel plezier in het prachtige Dwingeloo. Misschien heb je me wel eens gezien in de fitness, waar ik met name in de ochtend, zelf graag sport (en koffie drink). Nadat ik zelf veel yogalessen had gevolgd, wilde ik er meer van weten. Niet alleen over de houdingen, maar ook over de achtergrond en de filosofie. Ik begon met een klassieke, 3 jarige hatha yoga opleiding. Nog tijdens die opleiding begon ik met een yinyoga opleiding. Waarna vele trainingen en bijscholingen volgden en nog vele zullen volgen. Niets is leuker dan mezelf verwennen met een nieuwe cursus. Ik heb een tijd lang, met veel plezier, les gegeven op een andere sportschool. Na een pauze, ben ik blij dat ik het nu weer mag oppakken hier bij Ludis.

Verder werk ik met veel plezier bij Taribush, hier verzorg ik de groepsaccommodatie en begeleid ik gezellige groepsuitjes.

Tot ziens in één van de lessen of gezellig aan de koffietafel!

Ludis favicon

Stagiair

Quint van Os

17 jaar en woon in Uffelte, zit in het 2e jaar van mijn sport en bewegen opleiding in Zwolle op de school Landstede. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te gaan hardlopen, tennissen, voetballen of race fietsen. Dus als het te maken heeft met sport kun je me ervoor wakker maken. Als een echte voetballiefhebber ben ik begonnen met training geven aan de jeugdteams van V.V. Uffelte waar ik overigens zelf ook speel. Momenteel lig ik eruit door een blessure. Ik heb altijd al affiniteit gehad met fitness.

Krachttraining, anatomie (spier kennis) en voeding vind ik hele leuke aspecten, waar ik me graag mee bezig houdt. Om dan vervolgens iemand daar goede coaching in te geven vind ik ook leuk. Dus mocht u ooit ergens tegen aan lopen ben ik er graag om te helpen.

Werkend in de horeca waarbij contact met de gasten voorop staat vind ik het heel leuk om een babbel te maken, dus snel maar een bakje koffie doen!

Yoga docent

Alena Slim

Visie

Een bewuster, gezonder en gelukkiger leven.
Het woord ”yoga” betekent eenwording. Eenwording van lichaam, geest en ziel. Niets meer of minder dan jezelf te kunnen zijn, tevreden zijn met wie je bent.

Veel mensen houden spanning vast in hun lichaam, door yoga te doen komen deze spanningen los, men ervaart weer eenheid, meer rust en ruimte. Door yoga in een groep te doen ervaart men niet alleen de eenheid in zichzelf maar ook de eenheid met anderen. Yoga breng mensen dus dichterbij henzelf maar ook dichterbij elkaar.

In mijn ogen verdient iedereen het om een keer per week tijd voor zichzelf te vinden en naar de les te gaan.

Ludis favicon

Sport MAsseur en FITNESS INSTRUCTEUR

Jelle Hofstee

Momenteel ben ik bezig met afstuderen voor de bachelor Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast mijn studie ben ik actief als één van de sportmasseurs bij Ludis. Binnenkort zal ik vaker in de fitness te vinden zijn tijdens mijn stage om mijn Fitness A-diploma te behalen.

Mijn passie voor sport is er altijd al geweest; vanaf mijn 7e tot mijn 16e draaide alles om plezier hebben en beter worden in het wielrennen. Helaas moest ik door een blessure mijn ambities in het wielrennen opgeven. Deze tegenslag heeft me echter niet tegengehouden, maar juist gemotiveerd om mijn focus te verleggen naar andere wegen binnen de sport. Mijn eigen traject van herstel en de nieuwe manier van kijken naar de toekomst openden nieuwe wegen, waardoor ik de werking van het menselijk lichaam en de optimalisatie van sportprestaties steeds interessanter ben gaan vinden.

Met mijn kennis en ervaring wil ik anderen helpen hun sportieve doelen te bereiken en hen begeleiden naar een gezondere en sterkere versie van zichzelf. Ik kijk ernaar uit om mijn passie met jullie te delen!