Aanbod

Het aanbod bij Ludis Personal Gym

Fitness

In de fitness sporten zowel jonge topsporters als mensen die revalideren. Jong en oud traint hier naast en elkaar en dat maakt onze sportschool extra speciaal. Onze doelgroep is geen bodybuilder, wij begeleiden mensen die nog nooit gefitnest hebben tot mensen die bijna iedere dag sporten.

Voordat je start met fitnessen brengen we de beginsituatie goed in kaart middels een intakegesprek van 60 minuten en een lichaamssamenstelling analyse. Na het intakegesprek ontvang je een plan en advies op maat om jouw doel(en) te behalen. Ook wanneer je lichamelijke klachten en/of beperkingen hebt. We hebben samenwerking met verschillende fysiopraktijken en nemen graag contact op met jou fysiotherapeut om het plan samen af te stellen. 


Samen met één van onze instructeurs zul je het trainingsschema doorlopen om zo ervoor te zorgen dat je de oefeningen correct uitvoert. Na 12 weken evalueren we de voortgang. Tussentijds passen wij het trainingsschema aan waar nodig, zodat het plan op niveau blijft en je jouw doelen behaalt. Tijdens het fitnessen zijn altijd instructeurs aanwezig die jou kunnen helpen.


Ludis favicon

Personal training

Bij personal training draait het om jou. Wij geloven in persoonlijke aandacht. Jouw resultaat is wat telt! Of je nu wil afvallen, conditie verbeteren of spiermassa opbouwen, jouw training wordt samengesteld aan de hand van jouw persoonlijke doelen. Wij zoeken een balans tussen efficiëntie en haalbaarheid. Wanneer je start met personal training nemen we verschillende gezondheidstesten af om te kijken hoe je ervoor staat. Regelmatig ga je samen met jou Personal trainer opnieuw testen om de voortgang te bespreken. Na de intake ga je één op één aan het werk om jouw doelen te behalen! De personal trainer motiveert je en zorgt ervoor dat je de oefening perfect uitvoert om het optimale resultaat uit je training te halen. Op deze manier werk je gericht, snel en veilig naar jouw doel.

Groepslessen

Onze groepslessen zijn gericht op het verbeteren van de gezondheid in kleine groepen van maximaal 14 deelnemers. In de groepslessen BBB/stretch en pilates train je buikspieren en flexibiliteit. Bij de yoga lessen richten we ons op ontspannen en flexibiliteit. Bij de Bootcamp en bokszaktraining wordt er gewerkt aan het verbeteren van conditie en kracht. Bij pump richt je op krachttraining. Daarnaast bieden wij voor ouderen senioren fit, een groepsles speciaal gericht op ouderen met oefeningen op verschillende niveaus.

Ludis favicon

Lichaamssamenstelling analyse

Bij Ludis staat een Inbody 970. Dit is een geavanceerde weegschaal die tot 98% nauwkeurig jouw lichaam kan analyseren. De MBI is een verouderde methode om jou gezondheid te meten. Met dit apparaat meet je veel meer. Het apparaat meet het lichaamsgewicht, spiermassa, vetpercentage, ECW-ratio, type lichaam, basaalmetabolisme in rust, visceraal vet, intracellulair water, totaal lichaamswater en geeft jouw fitheidscore weer. Daarnaast kijkt het apparaat wat het verschil is tussen beide armen, benen en romp. Soms zien we een disbalans, een te groot verschil tussen het linkerbeen en rechterbeen. Dit nemen we mee in jouw persoonlijke trainingsplan. Oja, belangrijk om te weten je kunt zo vaak je wilt gebruik maken van dit apparaat en er zijn geen extra kosten aan verbonden. Normaal gesproken kost zo’n lichaamsanalyse 35 euro per meting.
Maar om jou voortgang goed in kaart te kunnen brengen hebben wij besloten, omdat inclusief het abonnement te maken.

Massage

Heb je nek, schouder, rugklachten of een blessure? Dan is een massage een goed middel om het herstel te bevorderen. Bij Ludis bieden wij je massages aan door een gecertificeerde NGS masseur.
Ontspanningsmassage? Een massage heeft een positief effect op de hormoonhuishouding en het autonoom zenuwstelsel. Na een massage zijn de spieren soepeler, warmer en beter doorbloed. Het positieve effect van de massage is vaak nog na een aantal dagen merkbaar.
Afspraak maken? Mail dan info@ludisdwingeloo.nl.

Be Strong Kid

Be Strong Kid’ is een energieke en uitdagende les speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Het doel van deze les is om de kinderen te helpen bij het ontwikkelen van kracht, uithoudingvermogen, zelfvertrouwen en boks-technieken, allemaal binnen een leuke en ondersteunende groep. Tijdens de Be Strong les kunnen de kinderen het volgende verwachten:


  • 1. Krachttraining

  • 2. Conditietraining 

  • 3. Zelfvertrouwen

  • 4. Boksen

  • 5. Groepsdynamiek

Prijzen

Fitness en groepslessen

6 maanden

€69,95 / 4 weken

12 maanden

€59,95 / 4 weken

24 maanden

€49,95 / 4 weken

Eenmalige inschrijfkosten: €25,-

Personal training

1 keer per week

€129,90 / maand

2 keer per week

€259,80 / maand

3 keer per week

€389,70 / maand

Eenmalige inschrijfkosten: €25,-

Massage

Massage 30 min

€29,50

Massage 60 min

€59,-

Massage 10 x 30 min

€270,-

Massage 10 x 60 min

€539,-